Countdown Package – Air Jordan 10 “Shadow Grey”

Countdown Package – Air Jordan 10 “Shadow Grey”

As you should already know next year Jordan Brand will release several packs to celebrate MJ’s magic #23. The Air Jordan 23 will debut next year, and alongside that will be packs of Air Jordan retro’s that equal the #23 (Example: AJ7 & AJ16 = 23). Today we have a very early look at the Shadow Grey Air Jordan 10. The “Countdown Pack” will release sometime in January 2008 and it will feature this Air Jordan 10 and the Air Jordan 13. The OG black/white AJ13 will release with the Shadow Grey AJ10. As of right now we don’t know the exact retail price, but I’ve heard it will be close to the DMP price. Let’s say around the $300 mark. Once we get more info and pictures it will be posted, so stay tuned for play-by-play news on Jordan Brands extended 2008 line up. via NiceKicks , TSG and Air-Randy